onsdag 30 mars 2011

Klar för avfärd


Så, nu är nästan allt packat och klart. Visserligen är det två dagar för tidigt men i morgon bär det av norrut där jag ska stanna hela helgen. Igår kokade jag grytan som jag snackat om tidigare. En ordentlig köttgryta kokad i öl med olika sorters chili och annat gott. Den fick puttra hela kvällen så köttet blev riktigt mört och fint. Det enda som nu ska packas ner i väska är termos, sovsäck och lite ombyte. En sista sväng förbi bolaget kan nog behövas med. lite förfriskningar kan behövas i stugvärmen.
Vädret då? Ja, det ser ut att bli lite blåsigt i alla fall. Prognoserna svänger rejält och det enda man kan göra är väl egentligen att titta ut på fredag morgon. Sydliga och västliga vindar verkar ändå vara rådande och det är lovande! Nu ska jag ut en sista vända på stan för att se om det är något mer som behöver inhandlas innan det äntligen är dags. Väntans dagar är räknade, nu börjar allvaret äntligen!!!

4 kommentarer:

Anonymous syrran sa...

Hoppas du får en riktigt härlig helg! (här regnar det småspik från sidan och är 3° för tillfället)Kram

31 mars 2011 kl. 08:17  
Blogger Thomas Schönström aka Itzak sa...

Ha en god premiär-helg! Och du, är det inte en Overboard-ryggsäck jag skymtar på bilden?

31 mars 2011 kl. 13:12  
Blogger Albin Löfqvist sa...

Stämmer bra! Skulle köpt den inför säsongen förra året men så dök annat upp och det rann ut i sanden. Men nu så!

31 mars 2011 kl. 13:40  
Blogger Thomas Schönström aka Itzak sa...

Jag fick en av mina söner i julklapp. Mycket bra och robust. Lite opraktisk och lite mörk och djup när man ska leta längst ner i den.

31 mars 2011 kl. 23:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida