fredag 18 mars 2011

Sista rycket


Hade Agne över för lite flugbindning för några dagar sedan. En helkväll med tjôt kaffe och om jag inte minns fel, några degiga bullar. I dagsläget är mina askar i stort sett fulla. Jag har redan provpackat väskan med vadare och annat inför premiären. Det ska vara militärisk precision, väskan ska kunna packas i sömnen. Agne koncentrerade sig på diverse små fiskimitationer under bindkvällen. Själv gjorde jag också några små fiskar men band även upp lite maskar inför sommaren. Blev riktigt bra tycker jag. Senare såg jag på MC Flugfiske att Martin som driver sidan bundit något liknande. Jag vet inte om det är samma material men likt är det! Hur som helst, masken ser het ut. Nu är det två veckor kvar till premiären. Det känns nästan overkligt att stunden snart är kommen. Det ser ut att bli fiske hela premiärhelgen för min del.


Nu i helgen åker jag ut och tittar till båten. Solen tär på isen i båten nu och jag hoppas få loss de kablar som suttit fastfrusna. Får jag loss dom så är det bara att haka loss motorn och få in den på service fortast möjligt. Så ligger det till.

2 kommentarer:

Anonymous Martin Carlsson sa...

HET, de ä den, kolla bara skallen, den är så varm så den glöder i orange :) Fan va kul å se att du har samma ide som jag. Jag har använt min variant i ett par säsonger och den har funkat riktigt bra i dom här färgerna på både våren och sommaren. (Fick en riktigt fet en med sjunklina mitt på dagen i somras). Jag hoppas att jag kan komma på El-GE´s minimässa i år så vi kan skaka tass å tjôta lite.

Ha de bäst!

MC

18 mars 2011 kl. 20:51  
Blogger Albin Löfqvist sa...

Ja visst ser flugan fin ut! Men jag tänkte på det i somras när jag såg maskarna att dom egentligen är tvärt om mot vad jag gjort nu. Dom är mer orangea i baken än vid huvudet. Huvudet är dock mörkt. Får ta och studera detta i sommar igen..

19 mars 2011 kl. 12:15  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida