onsdag 30 december 2009

Ny kostym

Klockan är 21.54 den 30:e december 2009. I morgon är det nyårsafton och ett nytt år ska ta sina första staplande steg. Det går långsamt i början, allt är trögt och kallt men så kommer värmen och tiden börjar få upp farten. När allt e som bäst går tiden som fortast. veckorna i maj och juni bara försvinner.
Inför denna säsong har jag gjort om sidan lite, allt e samma förutom färgerna. Ville ha lite förändring, eller kanske bara något att göra medan jag väntar på aprilsolen. I våras blev det aldrig någon Skåne-tur men 2010 är det tänkt att vi ska ner i början på mars. Med detta i tankarna så känns livet trots allt ganska hoppfullt. Januari går ganska fort, februari är kort och sen e man där!
Kanske var ett flummigt inlägg detta men så får det vara, jag har inte rensat skallen på länge. Havsöringen är det som får mig i balans och den har jag inte sett sen i september.

1 kommentarer:

Blogger Flyfiction Andreas sa...

Hallå Albin,

Det var ett tag sedan, hoppas allt e bra med dig? Man börjar bli lite fiskesugen nu så här i mitten av "off season"! Månne det gå fort till April!

Gott nytt år!

Mvh Andreas

31 december 2009 kl. 00:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida