söndag 2 oktober 2011

Slut


Så var säsongen över. Har inte varit speciellt aktiv med bloggen under de senare delan av sommaren, fiskat har dock gjort. Det har blivit många turer men med ganska klent resultat. Bäst fiske hade jag i början av sommaren med ett par fiskar kring 1.5 kg. Efter det har det nästan uteslutande varit småfisk. Känns lite som om det varit ett mellanår för havsöringen, många jag talat med upplever samma sak. Glädjande är i alla fall att det verkar produceras enorma mängder öring i kustens åar. Hoppas på ett storfiskår nästa säsong. Jag söker vidare efter fyrakilosöringen.


När vårsolen snart värmer vikarna igen så kommer jag nog använda bloggen på ett lite annat sätt. Jag kommer inte att skriva lika mycket men ska i stället försöka få till fler kortare rapporter och mer bilder. Ska fundera lite på detta nu under vintern.


Det blir också en havsöringsresa till Danmark nu i oktober. Ser fram emot den då kompisen som jag ska besöka haft kanonfiske i oktober tidigare år.
Eventuellt blir det några uppdateringar under vintern, kanske några mönster eller lite text om något nytt spö eller liknande. Adjö!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det har varit en bra sesong för mig,sommarfiske med sjunklina runt öarna vid Henån,bra fiske nu på hösten vid Nordön,3st på 1,7 vid samma tillfälle. Har bokfört 103 st o det är pers för mig.Hoppas att du rapporterar om fisket i Danmark.
MVH Ingvar Andersson Rsfk

6 oktober 2011 kl. 22:17  
Blogger Albin Löfqvist sa...

Hej Ingvar,
De e kul att du skriver på bloggen, det uppskattas! Ja, det var sjunklinefisket som gav utdelning för mig med i somras. Men jag har inte haft något vidare fiske i juli, aug, sept. Det levde i alla fall inte upp till mina förväntningar. Dessvärre så blir inte Danmarksresan som planerat. Får se om jag kan komma iväg ändå med andra saker har dykt upp just den helgen som jag skulle åka.

Ha de!

7 oktober 2011 kl. 10:35  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida