tisdag 15 november 2011

Ny film på ingång

Beställde en film idag i väntan på bättre tider. Det är en ny havsöringsfilm från grannarna i väst som heter "Kystörred på flue" Danskarna kan verkligen sitt kustfiske och det är en skam att jag fortfarande inte varit över och testat fisket från den danska sidan.

Red.
Trailern har tagits bort från youtube och jag har därför tagit bort länken här i inlägget. Efter att ha sett filmen så kan jag säga att det är en film som mer fokuserar på känslan än på fakta och teknik om hur man fångar öring. man får följa Brian Kjaer under en tidig vår fram till försommaren. Tyvärr måste jag säga att det är dåligt ljud i filmen. Man har antagligen bara använt sig av micken på kameran och då det blåser och går vågor på havet är det inte alltid som det är så lätt att höra vad som sägs. Att det dessutom är på danska gör inte saken lättare. Bildmässigt är den inget mästerverk, något som också sägs på en del danska forum. Och en av användarna la upp ett klipp för att visa att kustfiske kan filmas på bra sätt med med bra kvalite i både format och bilder.

När ska vi börja göra film om havsöringsfisket här hemma? Så här kan det ju se ut om man filmar med HD-kamera och visst är det en skillnad om man jämför detta med exempelvis "Havsöringens hemligheter".

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Härliga sekvenser. Man längtar... //Ronald

15 november 2011 kl. 22:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida